Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. csütörtök, Iván

Miért érdemes idős korban is megtanulni a relaxáció módszerét?

Az Újbudai 60+ Program résztvevői számára ősszel is meghirdetésre került az Autogén Tréning (a relaxáció egyik módszere) Jenser Márta vezetésével, aki elmondta, hogy mi a legnagyobb haszna ezeknek a foglalkozásoknak és hogyan sajátítható el a technika.

Jenser Márta: Segít jobbá tenni az életet. Az Autogén Tréning rendszeres használatával megerősödik a személy belső világa, amivel könnyebb kibírni a különböző külső hatásokat. Lehetőséget ad a belső akadályok elhárítására, melyek zavarják az élet jobb minőségét. Az Autogén Tréning egy jártas vezető mellett megtanulható és később önállóan is kiválóan alkalmazható módszer.

60+ Program: Milyen szerepe van az emberi szervezet működésében, az egészségmegóvásban?

  1. M: Az Autogén Tréning életkorra való tekintet nélkül fejleszti és serkenti a figyelmet, emlékezést, gondolkodást. A rendszeres relaxáció rendben tartja a szervezet önszabályozását, segíti a testi-lelki gyógyulást, a kikapcsolódást, pihenést. A rendszeresen gyakorló jobban ellenáll a testi betegségeknek. Segíthet az alvásban, fájdalmak leküzdésében, vérnyomás és más problémákban…

60+ Program: Miért ajánlaná a 60+ Program ügyfeleinek ezt a típusú öngyógyító, önfejlesztő módszert?

  1. M: Az előbb elmondottakon kívül, gyakorlása során újraértelmezhetők az elfeledett emlékek, felfedhetők az életút üzenetei. Mert egy jól elsajátítható módszer az élet jobbá tételére – életkorra való tekintet nélkül Az Autogén Tréning hatásai tudományos kutatások alapján bizonyíthatóak és ellenőrizhetőek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a következő évben is indítunk kezdő Autogén tréninget a Szenior Programközpontban, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A részletekről érdeklődni januárban lehet a Szenior Programközpontban (1117 Bölcső u. 3tel: 06-1-3724636 hétköznap 8-14-ig)

 

LEGFRISSEBB
×