Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. szerda, Vendel

Jóga foglalkozás online (2021.10-től)

A jóga manapság már divatossá vált mozgás- és filozófiai rendszer, amely testünk és lelkünk épségét, egységét építi. Fizikailag és szellemileg is formában tart minket, segít kikapcsolódni és megőrizni az egészségünket.

A főleg széken ülve végzett, idősbarát gyakorlatoktól testtartásunk jobbá, testünk tónusosabbá és erőteljesebbé válhat. Az aktív jógázás csökkenti a stresszt, energiával tölt fel bennünket, teljesen átmozgatja a testet, javítja a koncentrációt, szervezetünk méregtelenítését és a jobb emésztést is.

Októbertől online, Zoom felületen indítunk két jóga csoportot!

A részvétel ingyenes, a gyakorlatok előképzettséget nem igényelnek.

Időpontok:

1. csoport: 2021. október 4-től 14.00-15.00

2. csoport: 2021. október 4-től 15.15-16.15

Jelentkezés:

2021. szeptember 27. 9.00 órától csoportlétszám függvényében, legkésőbb október 1. 11.00 óráig lehet, az idosbarat.ujbuda.hu oldalon elérhető online felületen.

A jelentkezéshez szükséges az Újbuda 60+ Kedvezménykártya száma vagy annak igénylése!

A Zoom használatához segédanyagot biztosítunk a jelentkezést követően.

LEGFRISSEBB
×

Kreatív Alkotókör - Horgolás alapjai  

2021október2515:30

Kézügyesség javításáért, megőrzéséért, illetve a kreatív készség fejlesztéséért kézműves foglalkozásokat szervez az Újbuda 60+ Program. Az alkalmakra semmit nem kell hozni és nem kell különösebb kézügyességgel sem rendelkezni. Viszont a foglalkozásvezető segítsége és útmutatása, az együttlét biztos garancia arra, hogy a hangulat kiváló lesz.