Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Továbbra is aktív élet hatvan felett

A XI. kerületben több, mint 40.000 nyugdíjas él. A 60+ Programról és a Q-Ageingről szóló tájékoztató előadássorozatot tartottak április 29-én, 11 órától az Újbuda 60+ Programközpontban.

A 60+ programhoz szervesen kapcsolódik a nemzetközi partnerségben, Európai Uniós társfinanszírozással létre jött Q-Ageing projekt, amely az aktív időskor megvalósítását tűzte ki céljául. A múlt heti előadáson a résztvevőket a 60+ Program néhány kiemelt eleméről informálta Molnár László alpolgármester és Toldi Tamás szervező. Az előadás egy hangulatos megnyitóval kezdődött, ezt követően bemutatásra kerültek a program fontosabb elemei. A meghívottaknak lehetőségük volt személyesen is találkozni alpolgármesterrel és a szervezőkkel, akik szívesen válaszoltak a feltett kérdésekre.

LEGFRISSEBB
×

ELBIR lakossági hírlevél 2021. szeptember - HAZUDOTT, MINT A VÍZfolyás…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Bűnmegelőzési Osztálya által összeállított elektronikus hírlevelének (ELBIR – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer) 2021. szeptemberi számából olvashatnak részletet!

Kérjük, figyelmesen olvassák el és amennyiben lehetőségük van rá, osszák meg ismerőseikkel is az abban foglaltakat!