Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 18. hétfő, Jenő

60+ Minőségi élet városi környezetben

Lezárult az a legnagyobb szabású magyarországi kutatás, amely az idősek igényeit és társadalmi aktivitását mérte fel. A kutatást Újbuda Önkormányzata készítette a Q-AGEING projekt és a 60+ program keretében. A kutatás eredményeiről 2009. szeptember 29-én az Újbudai Idősek Hete keretében szakmai fórumon számol be Újbuda Önkormányzata, a Q-AGEING projekt vezető partnere.

Az előadásokat (angol szinkrontolmácsolással) a www.q-ageing.eu honlapon élőben is nyomon követhetik. A rendezvény helye: Újbuda Önkormányzatának nagyterme 1113. Budapest, Zsombolyai u. 5 A rendezvény online angol nyelvű közvetítése: www.q-ageing.eu A rendezvény kezdésének ideje: 2009. szeptember 29, 11 óra Az Újbuda 60+ program keretében Újbuda a kerületi 60 év felettieknek kulturális rendezvényeket, sportolási lehetőségeket, ismeretterjesztő előadásokat kínál, valamint támogatja a helyi önszerveződéseket, a közösségek létrejöttét. A 60+ programról bővebb információ: www.ujbuda.hu A nemzetközi összefogással zajló Q-AGEING projektnek célja, olyan gyakorlati megoldásokat dolgozzon ki és javasoljon a döntéshozóknak, amelyek az idősödő Európa problémáira ad választ. Bővebb információ a Q-AGEING projektről és az abban résztvevő szervezetekről: www.q-ageing.eu. Info: communication@q-ageing.eu

LEGFRISSEBB
×

A nemzeti opera megteremtője

Erkel Ferenc zeneszerző, karmester, zongoraművész több mint 200 éve 1810. november 7-én született Gyulán, ő volt a magyar nemzeti operajátszás megteremtője.