Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 26. vasárnap, Jusztina

60+ Minőségi élet városi környezetben

Lezárult az a legnagyobb szabású magyarországi kutatás, amely az idősek igényeit és társadalmi aktivitását mérte fel. A kutatást Újbuda Önkormányzata készítette a Q-AGEING projekt és a 60+ program keretében. A kutatás eredményeiről 2009. szeptember 29-én az Újbudai Idősek Hete keretében szakmai fórumon számol be Újbuda Önkormányzata, a Q-AGEING projekt vezető partnere.

Az előadásokat (angol szinkrontolmácsolással) a www.q-ageing.eu honlapon élőben is nyomon követhetik. A rendezvény helye: Újbuda Önkormányzatának nagyterme 1113. Budapest, Zsombolyai u. 5 A rendezvény online angol nyelvű közvetítése: www.q-ageing.eu A rendezvény kezdésének ideje: 2009. szeptember 29, 11 óra Az Újbuda 60+ program keretében Újbuda a kerületi 60 év felettieknek kulturális rendezvényeket, sportolási lehetőségeket, ismeretterjesztő előadásokat kínál, valamint támogatja a helyi önszerveződéseket, a közösségek létrejöttét. A 60+ programról bővebb információ: www.ujbuda.hu A nemzetközi összefogással zajló Q-AGEING projektnek célja, olyan gyakorlati megoldásokat dolgozzon ki és javasoljon a döntéshozóknak, amelyek az idősödő Európa problémáira ad választ. Bővebb információ a Q-AGEING projektről és az abban résztvevő szervezetekről: www.q-ageing.eu. Info: communication@q-ageing.eu

LEGFRISSEBB
×

ELBIR lakossági hírlevél 2021. szeptember - HAZUDOTT, MINT A VÍZfolyás…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Bűnmegelőzési Osztálya által összeállított elektronikus hírlevelének (ELBIR – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer) 2021. szeptemberi számából olvashatnak részletet!

Kérjük, figyelmesen olvassák el és amennyiben lehetőségük van rá, osszák meg ismerőseikkel is az abban foglaltakat!