Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. szombat, Zita

Mit tehetünk az egészségünk megóvásáért?

Nem idegeskedünk, jól alszunk, eleget vagyunk a friss levegőn, sokat mozgunk, de legfőképp helyesen táplálkozunk. Mindezt a legjobban a szenior korosztály tudja értékelni. Főképpen azok, akiknek valamelyik területen akadt már problémájuk, aminek következményét az egészségük viseli.

Amíg normális a vérnyomás, nem szédülünk, nincsenek emésztési gondok, addig sokszor nem értékeljük szervezetünk egészséges működését. A több figyelem, a tudatosság általában a bajok következménye. Felkészülni az egészséges, aktív, boldog öregkorra ma nagyon sok forrás segítségével lehet. Segítséget pedig sokfelől kaphatunk. „Csak tessék éberen, nyitott szemmel és szívvel élni”, s figyelemmel kísérni pl. a 60+ Program kínálta lehetőségeket!

Folytatódik a nagysikerű 60+ Egészségklub, ahol rendszeresen kaphat segítséget a 60+ Program önkéntes orvosaitól, s a Semmelweis Egyetem végzős dietetikus (táplálkozási szakember) hallgatóitól.

A kötetlen, barátságos hangulatú klubfoglalkozásokat kéthetente hétfőn 16.00-17.30 óráig tartjuk az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Budapest, Bölcső u. 3).


Az első foglalkozás 2016. november 7. hétfőn lesz ” (T)együnk az egészségünk megóvásáért télen a zöldségek és a gyümölcsök segítségével”

Szeretettel várunk minden60+ Kedvezménykártyával rendelkező érdeklődőt!

60+ Program