Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 19. péntek, Emma

Kedvezménykártya

Újbuda 60+ Kedvezménykártya

Az Újbuda 60+ Kedvezménykártya (továbbiakban: Kedvezménykártya) egy kedvezményes vásárlást és részvételi lehetőséget biztosító kezdeményezés, amely lehetővé teszi, hogy minél több időskorú élhessen aktív, méltó és minőségi életet Újbudán. Az elmúlt években a kedvezménykártya túllépett eredeti funkcióján és mára a 60+ Program és a kerületi időkorúak „szimbóluma lett”.

A kártyát egyrészt kedvezményes vásárláshoz lehet használni, minden olyan újbudai üzletben, ahol az "Idősbarát Vállalkozás - Újbuda" matrica látható. A programban résztvevő vállalkozások száma immár több mint 200 és a lista folyamatosan bővül.

A kedvezménykártya másik funkciója, hogy ingyenes vagy nagyon kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az Újbuda 60+ Program közel 300 havi programján.

A Kedvezménykártyát a 60. életévüket betöltött kerületi polgároknak igénylés estén az Önkormányzat térítésmenetesen és személyre szólóan biztosítja, mely egyben az árengedmény igénybevételére szóló jogosultság igazolására is szolgál.

Nagyon fontos!

  • A Kedvezménykártya ingyenes és minden XI. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező polgár kaphat, aki betöltötte a 60. életévét.
  • A 60+ programban biztosított kedvezményeket kizárólag a Kedvezménykártyával lehet igénybe venni.
  • A kártyával kizárólag annak tulajdonosa vásárolhat, a kártyát átruházni nem lehet!
  • Az elvesztett vagy eltulajdonított Kedvezménykártyát az Önkormányzat - egy újabb igénylő adatlap kitöltésével - egy alkalommal pótolja. A pótkártya elkészítéséhez beadott adatlapra feltétlen írják rá, hogy „Elveszett”.

 

A Kedvezménykártyához az alábbi módon lehet hozzájutni:

Kedvezménykártyát egy igénylő adatlap kitöltésével lehet kérni, amely megtalálható a Polgármesteri Hivatal recepcióin, az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Budapest, Bölcső utca 3.) vagy az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (1112 Budapest, Kérő utca 3.).
Elektronikus úton is igényelhető kedvezménykártya, melyhez az adatlap letölthető:

Kedvezménykártya igénylő adatlap letöltése

Az adatlap kitöltésével jognyilatkozatot tesz, melyben kéri az Újbuda 60+ Kervezménykártya elkészítését. A programhoz történő csatlakozása kapcsán rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait kizárólag a kedvezménykártya elkészítéséhez, adminisztrációjához, a jogosultság megállapítása céljából tároljuk, kezeljük. Ezúton hozzájárul, hogy Ön részére az Újbuda 60+ Programmal kapcsolatos tájékoztatást, információt küldjenek.
Az igénylő aláírásával tudomásul veszi, hogy nevére szóló kártyáját saját maga használhatja, a kártya másra át nem ruházható.

A kitöltött adatlapot bedobhatja a helyszíneken elhelyezett Újbuda 60+ feliratú gyűjtőládákba, elküldheti postán a 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. (A borítékra kérjük ráírni: Újbuda 60+ Program) címre, vagy digitalizálva elküldheti e-mailben a 60plusz@ujbuda.hu címre.
Az elkészített kedvezménykártyát az Önkormányzat, az adatlapon bejelöltek szerint postai vagy személyes átvétel útján juttatja el a címzettnek.

Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ
Cím 1112 Budapest, Kérő utca 3.
Ügyfélfogadás

hétfőtől péntekig 9-14 óráig

Újbudai Szenior Programközpont
Cím 1117 Budapest, Bölcső utca 3.
Ügyfélfogadás hétfőtől péntekig 8-12 óráig
További elérhetőségek
Központi telefonszám 06 1 372-4636 (minden hétköznap 9.00-14.00 óra között)
Levelezési cím 1113 Budapest, Bocskai út 39-41.
(A borítékra kérjük ráírni: Újbuda 60+ Program)
E-mail cím 60plusz@ujbuda.hu

 

Polgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálata
Cím XI. kerület, Bocskai út 39-41.
Telefon +361 372-4600
Ügyfélfogadás

hétfőtől csütörtökig 8-18 óráig

pénteken 8-16 óráig

Az Önkormányzat az árengedményt nyújtó üzleteket ún. "Idősbarát Vállalkozás - Újbuda" matricával látja el, amelyet az üzletek bejáratára, vagy kirakatára kell kiragasztani. A kedvezményt adó üzletek nevét, címét, a kedvezmény mértékét tartalmazó, stb. lista, rendszeresen frissítve megtalálható ide kattintva, valamint nyomtatott formában az Újbudai Szenior Programközpontban.

A kedvezménykártyával kapcsolatos további kérdéseikre az alábbi elérhetőségeken kapnak választ.



További információ:

Újbuda 60+ Programközpontok

Droba Fogtechnika

Kedvezmények:

  • 10% fogsor készítésre
  • 10% fogsor alábélelésre
  • 15% kapocs pótlásra
  • 15% fogsor javításra

Sókunyhó

Kedvezményes sókunyhó szolgáltatás:

  • napijegyre és bérletre 20% kedvezmény

Magic Slim & Fit Stúdió  

Infrakerékpár 5% kedvezmény/alkalom;

Masszázs 10% kedvezmény/alkalom

Telefon: +36 70 940-3364

Árnika Gyógyszertár

A TB által nem támogatott gyógyszerek és egyéb termékek árából 5% kedvezmény.

Telefon: +361 319-6046

Angelika Patika

- 5% kedvezmény a nem támogatott, vény nélkül kapható gyógyszerekre
- 11% kedvezmény az egyéb termékekre (részletesen ld. a cikben)

Telefonszám: +361 203-2875

Örömlét Jóga és Masszázs Stúdió  

Kedvezmény: délelőtti szenior jóga órákon 10%; más típusú délelőtti és délutáni jóga órákon 5%, masszás 10%. Telefon: +36 30 891-1076; +361 204-0903

Liget Fitness & Wellness  

Kedvezmények: 10% a szenior torna napijegyből; 10% a 10 alkalmas fitnesz és csoportos bérletből; 12,5% az 1 havi fitnesz vagy csoportos bérletből; 10% a személyi edzések árából

Telefon: + 36 70 329-7849

Oldalak