Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 30. hétfő, Martina, Gerda

Testi-lelki jóllét

A pandémia szorítása miatt még vigyázunk magunkra és embertársainkra, meggondoljuk, hogy hová, milyen közösségbe menjünk. Természetesen ez felelős magatartás, de ezt sem szabad túlgondolni. Ha minden óvintézkedést megtettünk – be vagyunk oltva megfelelően, távolságot tartunk, nem zsúfolódunk szorosan egymás mellé, hordunk maszkot, követjük a higiénés javaslatokat (tüsszentés, köhögés, kézmosás) -, akkor gondoljunk a lelki jólétünkre is! Hiszen szükségünk van társaságra, megértő jó szóra, pezsdítő élményekre, a közösségre! Mindez a testi mentálhigiénével együtt védi az immunrendszert.

Sokan vannak még, akik félelemből, aggódásból nem mernek bekapcsolódni a személyes találkozású programokba, őket biztatjuk, jöjjenek el különleges előadásainkra, foglalkozásainkra. Ám egyre többen keresik is az Újbuda 60+ Program lehetőségeit, ahol a testi és lelki egészséget segítő, tápláló programokon vehetnek részt ügyfeleink. Vannak köztük régi ismerősök, s akik most fedeznek fel minket. Elsősorban az egészségmegőrzés, a testmozgás, a tanulás és a szórakozva kikapcsolódás témaköreiben szervezünk önöknek eseményeket. Ezek közül csak néhányat kiragadva figyelmükbe ajánljuk a tanácsadásokat, a nyelvklubokat, a kreatív alkotókört, a természetjárást, a társasjáték klubot.

Tájékozódjanak konkrétan az Önöket érdeklő témákban és jöjjenek bátran a megadott feltételek keretin belül, hiszen a közösségi együttlét az egyik biztosítéka, hogy aktívan, boldogan éljünk meg minden napot még ebben a szürkébb, téli időjárásban is!

Számítunk megtisztelő figyelmükre, érdeklődésükre.

Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ

Cím: 1112 Budapest, Kérő u. 3. (bejárat a Cirmos ligetből)

Ügyfélfogadás: minden hétköznap 9:00-14:00