Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Szabadidős 60+ programok interneten

Továbbra is igyekszünk szórakoztató programokkal is kedveskedni ügyfeleinknek, olvassák és fogadják szeretettel!

Origami

Az origami, a papírhajtogatás japán megfelelője, négyzet alakú papírból kiindulva készíthetünk állatokat, tárgyakat, díszeket, geometriai formákat, segédeszközök használatával vagy anélkül.

Foglalkozás minden hétfőn 14:00 órától

A részvételhez Facebookon csatlakozzon az „Origami (Újbuda 60+ Program)”  nevű csoporthoz teljes neve és 60+ Kedvezménykártya számának megadásával.

Szenior Örömtánc Andreával

Több mint 40 évvel ezelőtt egy német táncpedagógus, Ilse Tutt dolgozta ki ezt a fajta mozgásformát. Kevés lépéskombinációból álló koreográfia, melyben nincsenek hirtelen mozdulatok, ugrások, pörgések vagy különféle akrobatikus elemek. Kimondottan az idős korosztály számára kialakított mozgásforma. Nem csak a koncentrációt, a koordinációs készséget és a ritmusérzéket javítja, de fejleszti az agyműködést is, és átélhetjük a zene, táncolás örömét, valamint a közösséghez tartozás jóleső érzését is.

Foglalkozás minden csütörtökön 17:00 órától

A részvételhez Facebookon csatlakozzon a "Szenior Örömtánc (Újbuda 60+ Program)"  csoporthoz teljes neve és 60+ Kedvezménykártya számának megadásával.

Duna-Ipoly Nemzeti Park ismeretterjesztő előadása: 2021. év állat- és növényfajai

Vajon mi lett a 2021. év fája, vadvirága, gyógynövénye, rovara, hüllője, madara, emlőse?

Az előadás keretében sorra veszik a 2021. évre szavazás keretében kiválasztott növény és állatfajokat, amelyre ezen évben a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordít a DINPI. Az élővilág mellett az élettelen környezetre is kitérnek, az év ásványa és kőzete ismertetésével. Az előadáson elhangzott ismeretek, a 2021. év végi vetélkedő kérdéssorában is felbukkanak majd.

Előadó: Kremnicsán János (Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársa)

Időpontja: 2021. január 26. 14.00 óra

A részvételhez Facebookon csatlakozzon a „DINPI-előadások (Újbuda 60+ Program)”  nevű csoporthoz teljes neve és 60+ Kedvezménykártya számának megadásával.

LEGFRISSEBB
×

ELBIR lakossági hírlevél 2021. szeptember - HAZUDOTT, MINT A VÍZfolyás…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Bűnmegelőzési Osztálya által összeállított elektronikus hírlevelének (ELBIR – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer) 2021. szeptemberi számából olvashatnak részletet!

Kérjük, figyelmesen olvassák el és amennyiben lehetőségük van rá, osszák meg ismerőseikkel is az abban foglaltakat!