Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 30. péntek, Jeromos

Regisztráció ingyenes mozgásszervi állapotfelmérésre – előzze meg a mozgás fájdalmát!

A mozgásszervi állapotfelmérés célja, hogy Ön aktuális képet kapjon mozgásszerv-rendszerének állapotáról, pl. egyensúly és erőnlét állapota, elesés veszélyének kockázata, stb. valamint javaslatokat, segítséget kapjon hogyan fejlessze, őrizze meg egészségét, csökkentve vagy megelőzve mozgásszervi problémáit.

A mozgásszervi állapotfelmérés rendszerét gyógytornász szakemberek dolgozták ki, kifejezetten a 60. életévüket betöltött újbudai polgárok részére.

A kb. 30 percet igénybe vevő felmérés során minden gyakorlat végrehajtása előtt az asszisztens részletesen elmagyarázza a teendőket, bemutatja a feladatot valamint végig jelen van Ön mellet, így a felmérés minden részlete teljesen biztonságos az Ön számára.

Bár a felmérés könnyen elvégezhető, kérjük feltétlen kérdezze meg kezelőorvosát a részvételről.

 

Nem tudjuk elvégezni a felmérést az Ön számára amennyiben: magas vérnyomás, szédülés, járásbizonytalanság, erőtlenség, valamint kialakult neurológiai problémákkal rendelkezik!

 

A mozgásszervi állapotfelmérésre, egyelőre korlátozott számban, de jelentkezhet minden 60. életévét betöltött, állandó újbudai lakcímmel rendelkező polgár.

 

JELENTKEZÉS:

2022. május 30 és június 3 között lehet jelentkezni kizárólag személyesen és kizárólag saját részre, az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban.

Az ingyenes szolgáltatást kizárólag az Újbuda 60+ Program ügyfelei számára áll módunkban biztosítani, egyelőre korlátozott számban. A felmérés pontos időpontját a jelentkezés alkalmával áll módunkban közölni.

A jelentkezéshez szükség van a személyi igazolványra, lakcímkártyára, valamint az Újbuda 60+ Kedvezménykártyára.

A szervezők fenntartják a program változtatásának jogát.

 

A szolgáltatás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Időpont: 2022. május 30 – június 3. között 9.00 – 13.00 óra időtartamban

Helyszín: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ (XI. Kérő u. 3.)

Telefon: (061) 372-4636

LEGFRISSEBB
×