Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 3. szombat, Ferenc

Hogyan tud részt venni a 60+ online foglalkozások Facebook élő közvetítésein?

A még nem magabiztos Facebook felhasználóknak és az újonnan regisztrálóknak készítettünk egy kis segédanyagot.

Hogyan találom meg az Újbuda 60+ Program foglalkozásainak csoportjait?

Először is lépjen az Újbuda 60+ Program Facebook oldalára: a megnyitáshoz írja be a Facebook keresőjébe, hogy Újbuda 60+ Program, majd a keresés eredményei közül válasza ki, kattintson a 60+ logójával jelölt oldalra. (https://www.facebook.com/Ujbuda60pluszProgram)

(Ahhoz, hogy értesítést kapjon megosztásainkról, bejegyzéseinkről, nyomja meg a „Tetszik” és a "Követés" gombot.)

Számítógépes böngészőben a csoportok megtekintéséhez oldalunk megnyitása után, kattintson a bal oldalon a „Csoportok” gombra (piros keretben):

Okostelefonon vagy táblagépen az oldalunk megnyitása után, az alábbi képen jelölt „Kezdőlap | Bejegyzések | Névjegy |…” sort kell a piros nyílnak megfelelően jobbról balra húzni és meg fog jelenni a „Csoportok” gomb (piros keretben):

Ha még nem a csoport tagja, akkor a "Csatlakozás" gomb megnyomásával tud jelentkezni, majd kérjük válaszoljon a feltett kérdéseinkre. (Ezután hamarosan adminisztrátor fogja jóváhagyni a csatlakozást.) Ezt csak egyszer kell megtenni, ha már csoporttag, akkor minden héten a megadott időben részt vehet az online foglalkozáson.

Hogyan nézhetem az élő közvetítést?

Beállítás függvénye, hogy kap-e értesítést a közvetítés indulásáról, ezért a kezdésnek megadott időpont előtt kis idővel érdemes felkeresni, megnyitni a csoportot. Abban az esetben, ha nem jelenik meg a videó, pedig már az el kellet volna kezdődnie, szükséges lesz frissíteni az oldalt. Számítógépes böngészőben bal oldalon fent egy kör alakban mutató nyíl, okostelefonon vagy táblagépen, pedig egyszerűen húzzuk meg a képernyőt lefelé.

Mikor és meddig nézhetem meg a videókat?

Mindig a csoportok borítóképén megadott időpontban nézhetők élőben a videók. Későbbi visszanézése változó foglalkozásonként. Az origami videók terveink szerint a közvetítés után még 24 óráig megtekinthetőek lesznek, viszont a 3-1-2 meridiántorna videók csak a közvetítés időtartama alatt nézhetők, utána töröljük.

Várjuk minden ügyfelünket szeretettel!