Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 30. péntek, Jeromos

Folyamatosan bővül az Újbuda 60+ Program kínálata az interneten

Az aktivitás megőrzése, mindennapjaink tudatosabb szervezése ma fontosabb, mint a járványt megelőző időkben, ebben próbálunk segíteni!

Bizonyára Ön is elolvasta, meghallgatta és reméljük be is tartja azon intelmeket amelyek fontosak és szükségesek a vírus okozta megbetegedés elkerüléséhez. A járványhelyzet kellemetlen, de szükséges megszorításokat igényel napi életvitelünkben is; önmagunk ellátása körülményesebb lett, kerülnünk kell a közösségeket és a közösségi programokat és csak kellő óvintézkedések mellett beszélhetünk szomszédainkkal, új és régi ismerőseinkkel, stb.

Mindezek betartása nem lehet vita tárgya, viszont nem szabad elmennünk azon tény mellett, hogy a megszokott életmód, az aktivitás, az élettér csökkenése egy idős ember számára lelkileg és fizikailag több kellemetlenséget, nagyobb terhet jelenthet, mint a fiatalok számára.

Éppen ezért az aktivitás megőrzése, mindennapjaink tudatosabb szervezése ma fontosabb mint a járványt megelőző időkben!

Ebben próbálunk segítséget nyújtani Facebook oldalunkon keresztül, ahová igyekszünk átköltöztetni és folytatni azon a programjainkat amelyeket Önök az elmúlt időben megkedveltek! Lesz testmozgás, táplálkozás, színes kulturális program és sok-sok segítség ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen napi közérzetük, hangulatuk!

Kérjük, keressék és figyeljék az Újbuda 60+ Program Facebook oldalát valamint az idosbarat.hu oldal cikkeit és javasolják barátaiknak, szomszédaiknak!

LEGFRISSEBB
×