Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 16. kedd, Gál

Átvehető jegyek

A népszerű 60+ Színházjáró Bérlet jegyei sorban megérkeznek.

Kedves Ügyfeleink!

Nagyon örülünk, hogy a népszerű 60+ Színházjáró Bérlet jegyei sorban megérkeznek. Ennek a Programnak a szervezése, lebonyolítása, adminisztrálása nagyon bonyolult, mivel nem tudjuk előre, hogy milyen sorrendben, mely előadásra, mikor kapunk jegyet.

Ugye nem felejtik el a saját érdekükben folyamatosan figyelemmel kísérni az átvehető jegyeket?

Az aktualizált listát elérik a Programközpontokban kifüggesztve(a bejárati ajtóra is kiragasztottuk) és a www.idosbarat.ujbuda.hu honlapon.

Kérjük, hogy segítsék a kiosztást azzal, hogy a jelzett időpontokban veszik át jegyüket!

hétfő – kedd – szerda 14.00 órától 16.00 óráig


Az ügyfélfogadási időn kívül ekkor csak a jegykiosztással foglalkozunk.


Amennyiben mégsem tudná elvinni jegyét a fenti délutánokon, akkor az ügyfélfogadás alatt pénteken 9.00 – 13.00 óra között átveheti.


Információt nyújtani az előadások idejéről személyesen és telefonon a bérlet nevének, sorszámának bemondása alapján tudunk ügyfélfogadási időben hétköznap 9.00-14.00 óra között a Kérő utcai Programközpontban (1112 Kérő u. 3.) vagy a 06-1-372-4636-os telefonon.


Jó szórakozást kívánunk az előadásokon!

LEGFRISSEBB
×

Mit tehetünk a saját és a bolygónk egészségéért?

Napjainkban éppen elég szó esik a bolygónk fenntarthatóságáról, a környezeti ártalmakról, s arról, hogy mit tehetünk jövőnk védelme érdekében. Egyre nagyobb a személyes felelősségünk is a saját egészségünk és a természetes környezet értékeinek megóvása tekintetében.