Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Szépkorúak Sportfesztiválja 2024.

2024június1210:00

2024. június 12-én ismét megtelik vidám mozogni vágyó szépkorúakkal a Bikás Park. A tavaszi időszakban a Magyar Szabadidősport Szövetség (masport.hu) már három helyszínen – Szolnokon, Sopronban és Tatabányán - hozta lendületbe a szenior korosztályt.

Az egész évben online zajló „Mozgásélmény Szenioroknak Program” élőben szervezett nagyszabású rendezvényének – immár harmadik éve - a kerületi Bikás Park ad otthont.

A Magyar Szabadidőssport Szövetség által szervezett Szépkorúak Sportfesztiválját az Aktív Magyarország, a Szerencsjáték Zrt., Újbuda Önkormányzata, az Újbuda 60+ Program, illetve a Budai XI. Sportegyesület támogatásával, valamint több tucat partner és sportszakember együttműködésével megrendezésre kerülő ingyenes eseményen a résztvevők több mint 50 féle, életkori sajátosságaiknak megfelelő mozgásformát próbálhatnak ki.

 

Lehet így is! - Légy újra fitt játékos sportolással!

 

A vidámság, a közösségben eltöltött idő bizonyítottan javítja a kedélyünket, jótékonyan hat lelki egészségünkre. Ha ezt mozgással párosítjuk, sokat tehetünk fizikai egészségünk megőrzése érdekében is. A Szépkorúak Sportfesztiválja a sportos közösségi élmény megteremtésével szeretné a résztvevőket inspirálni arra, hogy a mindennapos mozgás valamennyi résztvevőnél a hétköznapok része legyen.

 

Helyszín: 1119 Bp., Bikás Park
Időpont: 2024. június12. szerda 10.00-15.00-ig

 

A mozgásformák kipróbálása, az egészségmegőrző és szűrőprogramokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

További információkért kattintson ide!

 
Facebook esemény: Szépkorúak Mozgásfesztiválja 2024

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!