Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. hétfő, Edina

Mozizzunk együtt! – különleges tavaszváró program a természet szerelmeseinek!

2023május1910:00

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának programja

A madarak és fák napjára gondolva egyetlen alkalommal hívjuk kedves ügyfeleinket egy valódi moziélményre; Laurent Charbonier és Michel Seydoux, Tölgy – az erdő szíve című moziélményét nézhetjük meg együtt Őrmezőn, a 60+ program központjában. A Tölgy nem csak egyszerű természetfilm; az alkotók gyönyörű operatőri munkával, hihetetlen perspektívákból vezetik végig a nézőt a tölgyfák és az életterükben élő, nyüzsgő életformák sokaságán és mindennapjain.

A filmet kedvelők szerint mindenki kicsit jobb emberré válik, aki megnézi!

Fentiek jegyében várjuk az erdők mezők szerelmeseit, de azokat az időskorúakat is akiket érdekel a környezetünk és annak védelme.

 

2023. május 19. péntek 10:00-12:00

Helyszín:

Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ (1112 Bp., Kérő u. 3.)

Házigazda:

Kremnicsán János (DINPI) és Venczel Endre (Vándormozi)

 

A program ingyenes!

 

A vetítésre nincs kötelező előzetes jelentkezés, mégis javasoljuk, hogy aki biztosítani szeretné helyét a programon, az május 15-18. között személyesen regisztráljon 60+ kedvezménykártya, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával 9.30-13.00-ig a Kérő utcai programközpontban.

 

A részvétel feltételei: betöltött 60. életév és állandó újbudai lakcím valamint ezek igazolása belépéskor személyi igazolvány, lakcímkártya és 60+ kedvezménykártya felmutatásával.