Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. péntek, Huba

Duna-Ipoly Nemzeti Park előadása: 2020. év természetfotósa - Potyó Imre

2022március2511:00

Sok érdekességet hallhatnak majd Potyó Imrétől a természetfotózás rejtelmeiről és természetesen sok színes fotót is láthatnak a díjnyertes alkotásaiból.

Az előadás részeként betekintünk a természetfotós sok időt igénylő, elhivatott, de a fotós számára is rengeteg élményt nyújtó munkájába. Imre néhány egyszerű praktikát is megoszt velünk, amelyek segítségével akár telefonnal is gyönyörű képeket tudunk készíteni természetjárásunk során felfedezett, rejtett kincseinkről.

  

2022. március 25. (péntek) 11:00 óra

  

Helyszín:

Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ

Cím: 1112 Budapest, Kérő u. 3.;

Telefon: 372-4636 (H-P: 9:00-14:00)

 

A program ingyenes, de Újbuda 60+ kedvezménykártya felmutatásához kötött!

 

Szeretettel várjuk minden érdeklődő ügyfelünket!

 

A programon való részvétel feltétele a járványügyi szabályok pontos betartása, amely megtalálható az Újbuda 60+ Program Facebook oldalán és honlapján (idosbarat.ujbuda.hu).

LEGFRISSEBB
×

Kutatás indul az idősek körében  

A kerületben élő idősek igényeinek felmérésére indít átfogó kutatást Újbuda Önkormányzata. Az augusztusban kezdődő felmérés során a kérdezőbiztosok a 60 éven felüliek véleményét kérik ki a 60+ programról, és azt tudakolják, milyen lehetőség hiányzik az életükből, ami eddig nem szerepelt a havonta 200–300 elfoglaltságot kínáló listán. Az érintetteknek lehetőségük lesz online is kitölteni a kérdőívet.