Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 15. hétfő, Mária

Fórum - információ a Fórum működésének szabályairól

Tisztelt Fórumozó!

Felhívom  szíves figyelmét arra, hogy a Fórum-oldal a szabad véleménynyilvánításra, hozzászólásokra  szolgál, melyek tartalma fontos információt nyújt az Önkormányzat, illetve a  hivatali vezetés számára, azonban az nem képezheti hatósági eljárás részét,  csupán általános tájékoztatás, információáramlás célját hivatott szolgálni.

 

A  fórumon tett bejegyzések, továbbá az e-mailen küldött levelek, bejelentések a  hatályos jogi szabályozás alapján nem minősülnek sem írásban, sem elektronikus  úton előterjesztett kérelemnek. Az ilyen formában érkezett észrevételek,  levelek jelzés értékűek, amelyeket tartalmuknak megfelelően kezelünk, indokolt  esetben a szükséges hatósági intézkedést hivatalból megtesszük.

 

A  hatályos jogszabályok értelmében amennyiben észrevétele, panasza, illetve  kérése nem általános tájékoztatásra, információra irányul, hanem konkrét ügyre,  úgy arra válasz ezúton nem adható, ez estben azt írásban vagy személyesen szóban  kell előterjeszteni. Az ügyintézésre vonatkozó információk (kérelem, ahhoz  csatolandó iratok, illeték, illetve díjtétel stb.) megtalálhatók az Újbuda  honlapján az Ügyintézés–Ügyfajták oldalon.

Dr. Horti István
 
Jegyző  

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×