Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 23. szombat, Tekla

Továbbra is aktív élet hatvan felett

A XI. kerületben több, mint 40.000 nyugdíjas él. A 60+ Programról és a Q-Ageingről szóló tájékoztató előadássorozatot tartottak április 29-én, 11 órától az Újbuda 60+ Programközpontban.

A 60+ programhoz szervesen kapcsolódik a nemzetközi partnerségben, Európai Uniós társfinanszírozással létre jött Q-Ageing projekt, amely az aktív időskor megvalósítását tűzte ki céljául. A múlt heti előadáson a résztvevőket a 60+ Program néhány kiemelt eleméről informálta Molnár László alpolgármester és Toldi Tamás szervező. Az előadás egy hangulatos megnyitóval kezdődött, ezt követően bemutatásra kerültek a program fontosabb elemei. A meghívottaknak lehetőségük volt személyesen is találkozni alpolgármesterrel és a szervezőkkel, akik szívesen válaszoltak a feltett kérdésekre.

LEGFRISSEBB
×

Legyen minden nap ünnep a zene!

Nagyon jó dolog, hogy a zenének is vannak ünnepei, mert ez által a középpontba kerülve a széles rétegek figyelme irányul rá. A zene az életünk része, ott van a minket körülvevő hangokban.De ott van a természetben, finom rezdülésekben, a szél, a víz hangjában, a levelek zizegésében, az állatvilág hangjában is.