Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 22. csütörtök, Gerzson

Új forma, változatlan tartalom! - Megújult az Újbuda 60+ Kedvezménykártya

Újbuda megváltozott logója miatt, 2015.májusától - az előző év végén beadott új Újbuda 60+ kedvezménykártyákra és a pótkártyára vonatkozó igénylések- már az új megjelenéssel készültek el.

Az új megjelenésen kívül, nincs semmilyen változás, a régi kártyák és az - elfogadóhelyeket jelölő - régi üzleti matricák ugyanúgy érvényben maradnak!

Bizonyára Önök is sokfelé találkoztak Újbuda új logójával, amely megőrizve korábbi jellegét új színekkel gazdagodott.

A változás érintette a közkedvelt Újbuda 60+ Kedvezménykártyát is, a grafikai munkák, nyomdai átállás és gyártás miatt a tavasz végére készült el az új arculat, amelyre érdemes volt várni; - több időskorú polgár szerint az új kedvezménykártyák frissebbek, szebbek és fiatalosabb lettek az előzőeknél. A kedvezménykártyákon kívül, az igénylőlapok, az elfogadóhelyeket jelölő,- a partnerüzletek ajtaján megtalálható- matricák, de maga az idősbarát program logójának külalakja is megújult.

A 60+ Program munkatársai lapunk megjelenésével egy időben postázzák a korábban igényelt új kedvezménykártyákat és pótkártyákat, valamint az üzleti partnerek részére az új matricákat.

A 60+ Program tájékoztatása szerint a kedvezménykártyák igénylését, használatát illetően nincs semmilyen változás, a régi kártyákat nem kell lecseréltetni.

Az igénylőlap képe illusztráció.
LEGFRISSEBB
×

A Magyar Széppróza Napja

Első ízben rendezik meg országszerte és határon túl is a Magyar Széppróza Napját, melyet Jókai Mór születésnapján, február 18-án ünnepelünk. Örvendetes, hogy a Magyar Költészet Napja, melyet április 11-én József Attila születésnapján és a 21-én Az ember tragédiája ősbemutatójának dátumán megünneplésre kerülő Magyar Dráma Napja után a széppróza is ünnepnapot kapott.