Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 23. szombat, Tekla

Sugárártalmak

Ma már természetes, hogy a lakosság nagy része számítógépet használ, internetezik. Nem is gondolunk bele, hogy a legtöbb közösségi és nyilvános helyen már elérhető a vezeték nélküli hálózat, ahol wifinkeresztül csatlakozhatunk a világhálóra.

Ha nem is dolgozunk, vagy információs, szórakozási céllal használunk internetet, nem számolunk azzal, hogy wifi van már a bevásárlóközpontban, a járműveken, az orvosnál, körülöttünk mindenütt. Az elektromágneses sugárzás számtalan egészségügyi problémának lehet okozója. Érezhetünk pl.krónikus fáradtságot (aminek nincs más oka) vagy gyakori és súlyos fejfájásunk van, koncentrációs nehézséggel küzdünk, esetleg mással nem magyarázható alvászavarunk, a fülfájásunk van. Bizonyosan a legtöbb daganatos megbetegedésnek is köze lehet a káros sugárzáshoz. Sajnos a káros sugárzással szemben kiszolgáltatottak vagyunk és nem is tudjuk pontosan annak a szervezetre gyakorolt teljes hatását. De azért érdemes elővigyázatosságból kerülni az ilyen nyilvános helyeket és legalább éjszakára lekapcsolni az áramkört, ami a routert és az internetet táplálja! és ne felejtse el leállítani az okostelefonját sem! Ennyit megtehet a saját és környezete egészségének megóvásáért!


Újbuda 60+ Program

LEGFRISSEBB
×

Legyen minden nap ünnep a zene!

Nagyon jó dolog, hogy a zenének is vannak ünnepei, mert ez által a középpontba kerülve a széles rétegek figyelme irányul rá. A zene az életünk része, ott van a minket körülvevő hangokban.De ott van a természetben, finom rezdülésekben, a szél, a víz hangjában, a levelek zizegésében, az állatvilág hangjában is.