Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

Várakozással teli aktív időskor...

Elkezdődött az iskola, az új tanév. Minden kisdiák ilyenkor izgatottan várja, milyen újdonságot rejteget számukra az új lehetőség. Mi, a hajlottabb életkorban lévők is valljuk be, tele vagyunk várakozással. Főleg azok, akik az Újbuda 60+ Programtól számítanak érdekes, hasznos foglalkozásokra, szolgáltatásokra. Az ő megnyugtatásukra üzenjük, hogy ismét sok programból választhatnak, s lesznek újabb lehetőségek is.

Az idén is nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra, így lesznek különféle tornák, jógák, választhatnak több mozgásformából. Folytatódnak a túrák, a gyaloglások, a városismereti séták. De feleleveníthetik a nyelvtudásukat, járjanak a társalgási klubokba! Indítunk majd nyelvtanfolyamot is. A különféle tanfolyami beiratkozásokról, a színházbérletről, a nagyrendezvényekről az Újbuda Újságból értesülhetnek. A Programközpontokból elvihető szórólapok tájékoztatnak a részletekről. S számítunk érdeklődésükre a havi 300 körüli program keretében, amelyről minden hónapban a Programlista ad tájékoztatást. Közöttük remélhetőleg találnak érdeklődésüknek megfelelő ismeretterjesztő és szórakoztató programot, s szolgáltatást.

És ha mégsem találnak megfelelőt havi 300 programunkból kérjük dobják be igényeiket a programközpontjaikban elhelyezett Kívánságdobozokba, hogy megszervezhessük azon programokat amelyeket sokan kérnek.


Várjuk önöket újra a különféle helyszíneken megrendezésre kerülő programjainkra. Kísérjék figyelemmel az eseményeket és érdeklődjenek, jelentkezzenek bátran!

S kísérjék figyelemmel weboldalunkat (idosbarat.ujbuda.hu), s Facebook oldalunkat is (az oldal neve: www.facebook.com/Ujbuda60pluszProgram).


Keressenek, kövessenek minket!


Újbuda 60+Program

LEGFRISSEBB
×

A zene lélekemelő, gyógyító hatása

A legtöbb ember testi-lelki-szellemi harmóniára vágyik. Az egész életen át keressük ezt az egyensúlyt, s az emberi szükségletek hierarchiájában szinte csak pillanatokban mérhető a tökéletes megvalósulása. A történelmi-társadalmi adottságokon túl az emberi boldogság elérésének az egyik legfontosabb kérdése a személyes cselekedet.