Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 7. péntek, Ibolya

Újbuda 60+ Színházjáró Program

           

Újbuda 60+ Színházjáró Program

– Tájékoztató és szabályzat –

2019/2020.


 1. Újbuda Önkormányzata az Újbuda 60+ Program keretében 4 különböző 60+ Színházjáró Bérletet (továbbiakban: Bérlet) bocsát ki, amelyek 4 különböző budapesti színház előadásaira szólnak 2020. februártól júniusig. 1 bérlet 1 színház előadásait tartalmazza.
 2. Csak úgy vehet részt valaki a 60+ Színházjáró Bérlet vásárlásában, ha előtte elolvasta, megértette és betartja a szabályzatban foglaltakat.
 3. Minden Újbuda 60+ Kedvezménykártyával rendelkező, 60. életévét betöltött újbudai polgár évadonként egy darab Újbuda 60+ Színházjáró Bérletet vásárolhat saját részre. Abban az esetben, ha a Programközpont regisztrációjában észleli, hogy egy 60+ Kedvezménykártyával több Bérlet került átvételre, úgy azokat azonnali hatállyal bevonja és érvényteleníti.
 4. A Bérletet kizárólag személyesen lehet megvásárolni az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (továbbiakban: Programközpont), az előre meghirdetett időpontokban.
 5. A Bérletek ára egységesen 5.000,- Ft/db.
 6. A vásárláskor kérjük az érvényes személyi igazolványt, lakcímkártyát és a 60+ kártyát bemutatni. A fenti okmányok hiányában,- vagy az okmányok lejárta, érvénytelensége, esetében – a vásárlási szándék visszautasításra kerül.
 7. Akadályoztatás esetén (betegség, utazás stb.) a bérlet vásárlásához szabályszerűen kitöltött, két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazás szükséges. Formanyomtatvány elérhető az idosbarat.ujbuda.hu oldalon, az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Bp., Bölcső u. 3.), valamint az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (1112 Bp., Kérő u. 3.), nyitvatartási időben.
 8. Javasoljuk, hogy a kényelmetlenségek elkerülése érdekében az önkormányzat által kiadott/elfogadott meghatalmazás nyomtatványt használják. Hiányosan vagy rosszul kitöltött meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni! Közös állandó lakcímen élő házaspárok esetében nem kérünk meghatalmazást.
 9. Meghatalmazással sem lehet olyan személynek bérletet vásárolni, aki nem töltötte be a 60. életévét és nem rendelkezik állandó lakcímmel Újbudán.
 10. Újbuda Önkormányzata utólag is ellenőrizheti és visszavonhatja az olyan bérletvásárlást, amelynél a meghatalmazó nem felel meg a kiírt feltételeknek, a meghatalmazás formailag hibás volt vagy jogszerűtlenül íródott.
 11. Meghatalmazást személyenként kell elkészíteni, nem áll módunkban elfogadni olyan meghatalmazást, ahol egynél több természetes személy a meghatalmazó.
 12. A hiánytalanul és megfelelően kitöltött meghatalmazáshoz fel kell mutatni a meghatalmazó Újbuda 60+ Kedvezménykártyáját, ill. ennek hiányában a meghatalmazó személyi igazolványát és lakcímkártyáját a bérlet vásárláshoz.
 13. Egy személy a saját részre történő bérletvásárláson kívül legfeljebb további 2 fő részére vásárolhat Bérletet meghatalmazással.
 14. A Bérlet kiválasztását és megvásárlását követően a helyszínről való távozás után azt visszaváltani vagy kicserélni másik bérlet típusra nincs lehetőség.
 15. A megvásárolt Bérletek szerinti előadások pontos dátumának egyeztetése egyénileg, a jegyek személyes átvétele közvetlenül a színházban történik, (az Operettszínházi bérlet esetében a 1112 Bp., Cirmos u. 8-ban) a sorszámozott, regisztrált bérlet felmutatásával. Az esetleges módosítások közvetlenül a színházzal intézhetők. A jegypénztárak, átvételi helyek minden bérlet hátulján megtalálhatók pontos címmel, elérhetőséggel.
 16. Bérlettulajdonos tudomásul veszi, hogy a színházak által kiadott jegyek előadásonként eltérő, különböző helyekre szólnak.
 17. A színház érvényesítheti a műsorváltoztatás jogát, így joga van más produkcióval helyettesíteni egy elmaradt előadást kárpótlási igény nélkül.
 18. A Bérlet jogosultsági igazolásként szerepel, így a tulajdonosnak haladéktalanul jeleznie kell annak sérülését, elvesztését az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (1112 Bp., Kérő u. 3., tel.: 061-372-4636).


Budapest, 2019. október 24.


Színházjáró szabályzat 2019

60 plusz meghatalmazási minta tanfolyamokra és más programokra 2019LEGFRISSEBB
×

Derűs Tarka Percek – Karosszékből III./6.  

A Tarka Színpad társulata 2003-ban alakult Köllő Miklós vezetésével. Budapest első amatőr szenior színháza, elsődleges célja a színházművészet terapikus alkalmazása a korosztály számára.
A társulat az elmúlt 17 évben bemutatott darabokból online sorozatot készít az Újbuda 60+ Program ügyfelei számára.