Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Újbuda 60+ Program - Vállalkozóknak

Idősbarát vállakozás - Újbuda

"Idősbarát Vállalkozás - Újbuda"  kedvezményhálózatunkba folyamatosan keressük partnerként azokat a XI.  kerületben működő kis- és középvállalkozásokat, kereskedőket, szolgáltatókat,  akik a 60 éves és idősebb kerületi lakosok számára minimálisan 5% kedvezményt  nyújtanának az általuk kínált áruk, szolgáltatások árából. Az érintett  korosztály részére az Önkormányzat térítésmenetesen és személyre szólóan  biztosítja az Újbuda 60+ kártyát, mely egyben a kedvezmény  igénybevételére szóló jogosultság igazolására is szolgál.

 

Az Önkormányzat, a programhoz  csatlakozó vállalkozások kedvezmény elfogadó helyként megjelölt üzleteit ún.  "Idősbarát vállalkozás - Újbuda" matricával látja el és az időskorúak felé rendszeresen közzé  teszi ezen üzletek nevét, címét és az általuk biztosított kedvezményt.

 

Alábbiakban letölthetőek a csatlakozáshoz  szükséges nyomtatványok.

 

Együttműködési megállapodás


Melléklet

 

Amennyiben egyetért a  kedvezményhálózat céljával, kérjük a szerződést és a hozzá tartozó  mellékletet olvashatóan és hiánytalanul kitölteni szíveskedjen. A szerződés és a melléklet 4 eredeti példányát címünkre levélben megküldeni szíveskedjen, valamint amennyiben a vállalkozás rendelkezik logóval, azt küldje meg e-mail címünkre: 60plusz@ujbuda.hu .

 

A beküldött szerződések  mellett pl. egy levélben, kérjük tüntessék fel az ügyvezető, képviselő  telefonszámát, a további ügyintézés meggyorsítása érdekében.
Az adatpótlással  kapcsolatos további ügyintézés elkerülése érdekében, kérjük ügyeljenek a  szerződések hiánytalan és pontos kitöltésére.

 

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata  Polgármesteri Hivatal
1113 Budapest Bocskai út 39-41

 

A borítékra kérjük írják rá "Újbuda 60+ program"

    

A hiánytalanul beérkezett szerződések egy példányát aláírva,  valamint az üzlet ajtajára, kirakatára kiragasztható "Idősbarát Vállalkozás -  Újbuda" matricát mellékelve visszaküldjük és a vállalkozás automatikusan   felkerül az elfogadóhelyek listájára.

 

A letölthető  szerződést nem lehet átírni, módosítani, vagy bármilyen módon megváltoztatni!

 

Az Önkormányzat az  üzlet logóját, valamint a szerződésben szereplő adatokat kizárólag az "Idősbarát  Vállalkozás - Újbuda akcióban, valamint annak reklámozásához használja fel,  azokat harmadik fél részére nem adja át.