Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. kedd, Taksony

Számítógépes tanfolyamok indulnak a nyáron teljesen kezdők részére

Az elmúlt időszakban tapasztalhattuk, hogy nagyon sok szolgáltatás kizárólag interneten volt elérhető pl. vásárlás, szórakozás, kapcsolattartás, tanulás, vagy a hivatalos ügyintézés még jobban megnehezítve azok életét, akik nem rendelkeztek számítógéppel vagy a szükséges ismeretekkel.

Rájuk gondolva indítunk kezdő tanfolyamokat a nyáron. A tanfolyamot kizárólag azok számára indítjuk, akik korábban még nem használtak számítógépet, viszont meg szeretnének vele ismerkedni.

A tanfolyamokra július 14-től lehet jelentkezni folyamatosan és személyesen minden hétköznap 9.30-13.30-ig a Kérő utcai programközpontban. A csoportok szervezése a jelentkezések alapján történik. Kérjük, hozzák magukkal 60+ Kedvezménykártyájukat, személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat. A tanfolyam ingyenes.

A teljesen kezdők számára ingyenes oktatóanyag is készült, amelyet július 14-től kereshetnek a programközpontokban.

További szolgáltatásaink nem csak kezdők részére:

Július 14-től a számítógépes segítségnyújtást és a gyakorlási lehetőséget is kibővítve, nagyobb óraszámban lehet igénybe venni a nyár folyamán. Utóbbi esetében minden nap a programközpont teljes nyitvatartási idejében használhatóak a számítógépek, gyakorlás céljára.