Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 4. péntek, Borbála, Barbara

Problémamegbeszélő csoportfoglalkozás online! (2020.11.)

„Egészséges lélek 60 év felett”

A problémamegbeszélő csoportfoglalkozások a teljes, egészséges, harmonikus életvitel megteremtését, vezetését tűzik ki célul. A beszélgetések során különböző, tipikusan időseket érintő témák kerülnek feldolgozásra pszichológus szakember vezetésével. A foglalkozások nem csak a problémák objektív megközelítését támogatja, hanem segít önmagunk jobb megismerésében, az önismeret elmélyítésében is.

Időpont: keddi napokon 9:30-10:30

Helyszín: Google Meet felületen (Google fiók, azaz "gmail.com" végződésű e-mail cím szükséges hozzá)

Témák:

  • 2020.11.10. - Hiány
  • 2020.11.17. - Tartozás valakihez, valahová
  • 2020.11.24. - Megtartás

Jelentkezés:

Részvételi szándékát jelezze a 60plusz@ujbuda.hu e-mail címen, teljes (hivatalos) név és 60+ kedvezménykártya szám megadásával!

LEGFRISSEBB
×

Bevált népi gyógymódok  

A régi öregek évszázadokon keresztül gyógyítottak egyszerű, tapasztalati tényeken alapuló házi praktikákkal. A múlt század húszas éveit megelőzően még nem volt általánosan elérhető az orvosi ellátás, nem voltak korszerű gyógyszerek, ezért az egyszerű, szegény emberek a kertjükben megtermelt növényekkel enyhítették a bajt. A bevált népi gyógymódokat használták a városiak is. Ha a fertőző betegségeket nem kapták el gyerekként, akkor magas kort értek meg dédapáink. Kár, hogy feledésbe merültek az étkezési szokásaik.