Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. péntek, Vilmos

Nyári zárás

A nyár derekán vagyunk, sokszor tombol már a hőség. A Programközpontokban lévő 60+ programokra ilyenkor már csökken az érdeklődés. A tanfolyamokat úgy szervezzük, hogy nea kánikulában kelljen tanulni. Ám a többi zárt termi programra is kevesebben jönnek, mert a vakációban a nagymamák, nagypapák vigyáznak a gyermekekre, vagy sokan elutaznak a telekre, nyaralni mennek.

A Programközpontok elsősorban a látogatói csökkenő létszám miatt zárnak be augusztus 1-én. A telefonos ügyfélszolgálat működni fog, kérdéseikkel hívhatják a 06-1-372-4636-os számot. Itt elsősorban az Újbuda 60+Program rendezvényeiről, szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Többen hívnak minket egyéb, más témában (pl. szociális kérdések), azonban ezek nem a 60+ Program szolgáltatásai, így segíteni nem mi tudunk.

Nagyon örülünk, hogy mindkét Programközpont (Bölcső u. 3.; Kérő u. 3.;) foglalkozásai, szolgáltatásai látogatottak, ügyfeleink megszerették a helyszíneket és részt vesznek a nekik szervezett programokon. Ősszel újra meghirdetjük és beindítjuk a programokat. Folytatódni fognak a jól bevált formák, de lesznek új tevékenységek, szolgáltatások is.

A Programközpontok a zárás után szeptember 3-án (hétfőn) nyitnak.

Kellemes nyaralást pihenést kívánunk és találkozzunk ősszel a programjainkon!


Újbuda 60+Program

LEGFRISSEBB
×