Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 15. hétfő, Mária

Közeleg a Karácsony

Lassan befejeződik az idei esztendő, amely örömök mellett új feladatokkal, helyzetekkel ismertetett meg bennünket.

A világjárvány nemcsak megnehezítette mindannyiunk életét, de megakadályozta azt is, hogy részt vehessenek számtalan megszokott és közkedvelt programunkon.

Idén sok minden elmaradt. Kevesebb mozgásos, kulturális, közösségi stb. programot tudtunk tartani, és az sem volt mindenkinek megoldás, hogy programjaink kisebb részét online módon folytattuk. Nem volt színházbérlet-árusítás, vagy internet-, német-, angoltanfolyam, ahogy rendezvények sem voltak a megszokott módon. Elmaradt az alkotótábor is. Idén minden csendesebb volt. Hosszú időn át voltak zárva a programközpontok, a közösségi házak, sok más intézmény, és így van ez ma is.

Nem tudjuk még, mikor tér vissza minden a megszokott kerékvágásba, de talán már optimistábbak lehetünk. Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, amely lelkiekben enyhülést, örömöt hozhat, a gondok, problémák elengedését. Lehet, hogy még nem tudunk együtt ünnepelni mindenkivel, akivel szeretnénk, de egészségünk megtartása érdekében fontos körültekintőknek lennünk.

Bár az év egyik legnagyobb hagyományos rendezvényét, a karácsonyi találkozást sem tudjuk élőben megtartani, nem felejtkezünk el kedves ügyfeleinkről.

Újbuda Önkormányzata december 23-án 20 órai kezdettel ünnepi műsorával kíván önöknek kellemes ünnepeket az Újbuda TV-n, ezzel egy időben a 60+ program Facebook-oldalán és az idosbarat.ujbuda.hu oldalon. Aki elmulasztja a bemutatót, megtekintheti a műsort később is az ünnepek alatt.

A polgármesteri vezetés köszöntője és jókívánságai mellett meglepetésprogrammal szeretnénk ünnepi hangulatot varázsolni önöknek, bízva abban, hogy a készülődés, az ünnep, az új esztendő várása a körülményekhez képest a lehető legjobban telik majd.

Az új évre vonatkozó terveket és reményeket megszépítheti a tudat, hogy egyszer a járványnak is vége lesz, és rajtunk nem fog múlni a folytatás.

Mi már készülünk az új évre. A járvány elmúltával folytatjuk a 60+ programot, hogy újra sok szép pillanatot szerezzünk önöknek. Hisszük azt, hogy mint minden rossz, ez is elmúlik egyszer, és akkor újra kinyílik a világ mindannyiunk számára.

Kívánunk önöknek nagyon jó egészséget, valamint azt, hogy jövőre találkozzunk rendezvényeinken!