Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. szerda, Vencel

Figyelmükbe ajánljuk!

Bár a járvány második hulláma már itt csapkod a fejünk felett, de mindenki a maga területén igyekszik helytállni azért, hogy a legkevesebb kellemetlenséggel, veszteséggel, ám a legnagyobb biztonsággal megóvja az idős embereket, a krónikus betegeket.

Örömmel látjuk és tapasztaljuk, hogy mindezek mellett a 60 pluszosok a legnagyobb megértéssel, türelemmel viselik az értük is történő korlátozó intézkedéseket. Tudjuk, hogy szükség volna a kedvelt programok, szolgáltatások folytatására, szervezésére, de a járványhelyzet alakulása miatt jelenleg a zárt térben történő találkozásokat felsőbb vezetői utasítás szerint nem szervezhetjük meg. Fentiek miatt az Újbuda 60+ Programközpontjaiban csak telefonos és egyszemélyes ügyintézés történik. A szabadtéri programok egyenlőre nem korlátozottak, ám az időskorúak védelme érdekében különös figyelmet kell fordítani a maszk-viselésre, a távolságtartásra. A jelenlegi körülmények között ennyit tehetünk, de saját magunk és környezetünk védelme érdekében ennyit meg kell tennünk! Most különösen fontos, hogy lehetőleg kerüljük a nagyobb közösségi találkozást, s mindenkinek egyéni felelőssége a szabályok betartása!
Mi nagyon örülünk, hogy pl. a meridián tornák szabadban való végzése most is nagy népszerűségnek örvend, hogy a gyalogló klubok, tornászok megértéssel fogadják a külső helyszínt. Mindenkit biztatunk a kitartásra, de elsősorban az óvatosságra. Bízunk abban, hogy ha valaki enyhe felsőlégúti tüneteket is észlel magán, az felelősségtudatból sem megy most embertársai közé.
A kellemes, őszi napokban tartózkodjanak még a szabadban, sétáljanak, kiránduljanak, s csatlakozzanak a 60+ Program lehetséges szabadtéri rendezvényeihez.

Ezen kívül kövessék az Újbuda 60+ Programot a honlapon, (idosbarat.ujbuda.hu) a Facebook oldalunkon (www.facebook.com/Ujbuda60pluszProgram) és a Youtube csatornánkon (Újbuda 60+ Program)! Igyekszünk friss információkkal, ajánlásokkal segíteni az Ügyfeleink tájékozódását.

Reméljük, hogy a járvány elmúltával minél előbb személyesen is találkozhatunk, addig várjuk Önöket az online térben!


Vigyázzanak magukra, egymásra!

LEGFRISSEBB
×