Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Felhívás a 100 évnél idősebb kerületi polgárok és hozzátartozóik részére

Az Idősbarát Önkormányzat díjjal kétszeresen is kitüntetett Újbuda Önkormányzata mindig kiemelt figyelmet fordít időskorú polgáraira. Ezen tevékenységének újabb fejezeteként Újbuda 2021. februárjától fokozottabb figyelmet kíván fordítani 100 évesnél idősebb polgáraira.

Az Újbuda 60+ Programja kéri azokat a 100 éves korukat már betöltött polgárokat, illetve hozzátartozóikat, hogy jelentkezzenek az Újbuda 60+ Program elérhetőségeinek valamelyikén, hogy fölvehessék Önökkel a kapcsolatot. Újbuda Önkormányzata az időskorúak igénye esetén a születésnapi köszöntés és a mindennapokban történő figyelem mellett, tervei szerint interjúban mutatná be a száznál is idősebb emberek élettörténetét. Az interjúk természetesen csak a járvány végeztével kezdődnek - és csak azokkal, akik vállalják a részvételt. Kérjük, hogy a kapcsolatfelvétel céljából minél előbb jelentkezzenek, hiszen fontos, hogy az időskorú ember valamint egy hosszú tartalmas élet tapasztalatai és értékei minél nagyobb megbecsülésnek és tiszteletnek örvendjenek.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely megtalálható a Polgármesteri Hivatal recepcióin, az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Budapest, Bölcső utca 3.) minden hétköznap 8:00-12:00 között vagy az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (1112 Budapest, Kérő utca 3.) minden hétköznap 9:00-14:00 között a járványügyi előírások figyelembe vételével.

Elektronikus úton is lehet jelentkezni, melyhez az adatlap letölthető:

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

A kitöltött adatlapot bedobhatja a helyszíneken elhelyezett Újbuda 60+ Program feliratú gyűjtőládákba, elküldheti postán a 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. (A borítékra kérjük ráírni: Újbuda 60+ Program) címre, vagy digitalizálva elküldheti e-mailben a 60plusz@ujbuda.hu címre.

Újbuda 60+ Program telefonszáma: (+36 1) 372 - 4636 hívható minden hétköznap 9:00-14:00 óráig.


A kapcsolat felvételét követően az önkormányzat az adatokat kizárólag az adatkezelési szabályok betartásával tárolja:

 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE

LEGFRISSEBB
×

ELBIR lakossági hírlevél 2021. szeptember - HAZUDOTT, MINT A VÍZfolyás…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Bűnmegelőzési Osztálya által összeállított elektronikus hírlevelének (ELBIR – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer) 2021. szeptemberi számából olvashatnak részletet!

Kérjük, figyelmesen olvassák el és amennyiben lehetőségük van rá, osszák meg ismerőseikkel is az abban foglaltakat!