Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 22. szerda, Júlia, Rita

60+ lelki segítségnyújtás

Gondjai, problémái vannak, de nincs, aki meghallgassa vagy segítsen?

Emiatt lehangolt, szomorú, dühös, rosszul érzi magát?

Sok időskorú ember nem kér segítséget lelki gondjával kapcsolatban, mert úgy gondolja, ezt magának kell megoldania, vagy nincs kihez fordulnia, esetleg nem akar másokat terhelni.

Pedig legtöbbször egy jó beszélgetés, egy kis felénk forduló figyelem is segíthet abban, hogy jobban érezzük és cselekvésre szánjuk el magunkat, vagy kezünkbe vegyük sorsunk irányítását.

Az Újbuda 60+ Program keretében kínáljuk ingyenes „segítő beszélgetések” szolgáltatásunkat, ahol képzett időskorú önkéntesek várják, hogy segíthessenek Önnek!

Keressen minket személyesen vagy telefonon, ügyfélfogadási időben hétköznap 9.00-14.00 óra között az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban (1112 Bp., Kérő u. 3.; Tel: 06-1-372-4636)!

LEGFRISSEBB
×

A bodza

A bodza hazánkban is igen elterjedt növény, a fekete bodza Európában és Ázsiában őshonos gyógyító hatású, amely akár 6 m magas fává, vagy cserjévé is megnő. A fa könnyen megmunkálható, ám mivel a bodzabokor ágainak belsejében puha, szivacsos bodzabél található, ezért bodzasíp, furulya, bodzapuska készítésére használták.