Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Idősek Karácsonya 2021.

Időpont: 
2021december1810:00

Idén új formában ünnepli a karácsonyt az Újbuda 60+ Program. Az önkormányzat által szervezett Újbudai Adventi Vásár fog otthont adni rendezvényünknek 2021. december 18-án 10:00 órától, a Bikás parkban.

Az eseményen a polgármesteri vezetés köszöntője mellett Gergely Róbert ünnepi műsorával és egy kis ajándékkal kedveskedünk a kerületi 60 év felettieknek. Az ajándék átvételéhez a rendezvényen, szükséges a 60+ kedvezménykártya felmutatása.

Az ünnepi műsor megtekinthető lesz az Újbuda Tv-ben és az Újbuda 60+ Facebook csatornáján, ennek dátumát néhány nap múlva pontosan közöljük.

Amennyiben a rendezvényen nem tud részt venni, 2021. december 20-21-22-én tudja átvenni karácsonyi meglepetésünket a Kérő utca 3. szám alatti programközpontunkban nyitvatartási időben, a készlet erejéig.

Ajándékunkat azok is átvehetik személyesen a programközpontban, akik még nem igényeltek 60+ kedvezménykártyát, - vagy igényük feldolgozás alatt van, - de állandó lakcímmel rendelkeznek Újbudán és betöltötték 60. életévüket. Ez esetben elégséges a személyi igazolvány és lakcímkártya együttes felmutatása ajándékunk átvételéhez. Tájékoztatjuk önöket, hogy meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni. Házastárs részére átvehető az ajándék, ha az átvevő magával hozza házastársa személyi igazolványát és lakcímkártyáját.

Kérjük, a rendezvény előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi előírásokról, és kérjük azok betartását!

A MŰSORVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!