Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. csütörtök, Iván

Kedvezményes vásárlás

Az Újbuda 60+ program egyik, idei akciója egy kedvezményes vásárlási lehetőség az Újbuda 60+ Kedvezménykártya használatával.

A kedvezményeket (ld. Újbuda 60+ Kedvezménykártya  menüpont) az ún.  "Idősbarát Vállalkozás - Újbuda" elnevezésű hálózat tagjainál lehet  érvényesíteni. A hálózat tagjai olyan Újbuda területén működő üzletek és  vállalkozások, amelyek egyetértenek az Újbuda 60+ program céljaival  és partnerként, kedvezményt biztosítanak a Kedvezménykártya tulajdonosainak.

                                   

A programban résztvevő  vállalkozások száma több mint 100 és a lista folyamatosan bővül. A  kedvezményes  termékek köre pedig igen sokszínű; megtalálhatóak többek között az  élelmiszerek, számítástechnikai, sport, termékek, de a kulturális  szolgáltatások, stb. és még nagyon sok más termék és szolgáltatás is.

                                   

A kedvezményt biztosító üzletek  aktuális listája letölthető honlapunkról (A Kedvezménykártyát elfogadó üzletek listája menüpont ), de rendszeresen megtalálható lesz az Újbuda újságban,  valamint az Önkormányzat ügyfélszolgálatainál és a közösségi házakban is.


 A Kedvezménykártyát 2008. december  8.-tól lehet használni, minden olyan  újbudai üzletben, ahol az "Idősbarát Vállalkozás - Újbuda" matrica  látható.

                                   

Ezenkívül jövőre, a tervek  szerint már különböző kulturális, rekreációs, stb. programokat és tanfolyamokat  is lehet kedvezményesen látogatni a Kedvezménykártyával.

                                   

A kedvezményes szolgáltatások köre a program előre haladtával  fokozatosan kiterjed majd az alábbi területekre:


 - kedvezményes étkeztetés,  éttermek, vendéglátás
 - klubok, kurzusok, tanfolyamok (  pl. internet használat )
 - könyvvásárlás, kulturális  programok, színházi és opera előadások
 - egészség-megőrzési és fitnesz  programok, rekreáció, szervezett gyógyüdülések
 - bővülő vásárlási kedvezmények,  a programhoz csatlakozó kerületi üzletekben 
 - sportesemények, kerületi  rendezvények látogatása
                                     

LEGFRISSEBB
×