Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 23. hétfő, Béla

OLVASÓSZEMÜVEG- Generációk szakácskönyve: Urmánczy Nándorné nagysikerű receptjeinek bővített gyűjteménye

Urmánczy Nándorné Szakácskönyve, Magyar Menedék Könyvesház, 2016.

Az Újbuda 60+ Program honlapján és Facebook felületén olvashattak már családi hagyatékban megőrzött hadi recepteket, Gyalogló Programunk résztvevői több ízben találkozhattak szórólapjainkon főzési tippekkel. Ezúttal is a "gyomrukon" keresztül szeretnénk megszólítani Önöket! Urmánczy Nándorné először 1915-ben megjelent szakácskönyvének legújabb kiadását ajánljuk a figyelmükbe. Jól bevált receptek gazdag gyűjteményét veheti kezébe az Olvasó, a levesekkel kezdve, halfélékkel, előételekkel, húsételekkel, pástétomokkal, főzelékekkel, salátákkal, pudingokkal, süteményekkel, tortákkal, fagylaltokkal, gyümölcseltevéssel bezárólag. A szakácskönyv nemcsak recepteket, de ínycsiklandó ételsorokat is kínál, sőt praktikus konyhai tanácsokkal is ellátja a háziasszonyokat.
Urmánczy Nándorné könyve eredeti formájában, bővített tartalommal térhet vissza a konyhánkba.
Jó főzést, kellemes nosztalgiázást és jó étvágyat kívánunk minden érdeklődő számára!Felhasznált kép forrása: http://www.magyarmenedek.com/products/12429/Urmanczy_Nandorne_szakacskonyve_-_Urmanczy_Nandorne.htm?utm_source=hirlevel&utm_medium=e-mail&utm_campaign=371

LEGFRISSEBB
×

A Föld Napja

A környezetünk védelme mindannyiunk fontos feladata, kötelessége. Az utóbbi évtizedekben kutatók, politikusok, híres emberek is kiállnak természeti kincseink, a föld élővilágának védelme érdekében. Sürgető a tennivaló, mert a tudósok folyamatosan felhívják a figyelmet a légkör felmelegedése, az esőerdők pusztulása, a tengervizek szennyezése, az ivóvíz kiapadása káros következményeire.