Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. hétfő, Konstantin

Jöjjön el a Kérő utcába!

A Kérő utcai Programközpont megkezdte működését és szolgáltatásait az Újbuda 60+ Program keretében! Ne halogassák, látogassák bátran a meghirdetett rendezvényeket!

Amennyiben ezzel kapcsolatos információra van szükségük, keressék fel személyesen az ügyfélszolgálatot, vagy hívjanak minket telefonon! (1112 Bp.; Kérő u. 3. tel: 06-1-372-4636) Ügyintézési időben hétköznap 9.00-14.00 óra között állunk szíves rendelkezésükre! A 60+ Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ az Őrmezei Közösségi ház mögött, a Cirmos Liget kertkapun át közelíthető meg.


Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi programjainkat:

  • június 6-án és 12-én 14.30-tól EGÉSZSÉGKLUB

A foglalkozásokat a 60+ Program önkéntes orvosai és a Semmelweis Egyetem végzős dietetikus (táplálkozási szakember) hallgatói vezetik, s minden alkalommal érdekes, az egészséggel/betegségekkel kapcsolatos témákat dolgoznak fel.

  • június 16-án és 30-án 12.15-kor MENTÁLHIGIÉNÉS ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS

Pszichológus vezetésével beszélhetik meg a korosztályunkat érintő témákat, melyek segítik a lelki egészség és harmónia fenntartását.

  • június 13-án és 22-én 10.00 órától INTERAKTÍV ELŐADÁS

A Duna Ipoly Nemzeti Park munkatársainak vezetésével érdekes, sokszínű programon ismerkedhetnek meg természeti értékeinkkel.

első alkalommal: Kerek évfordulók az ország nemzeti parkjaiban

második alkalommal: Fűben-fában van az orvosság…vadon élő gyógynövényeink

  • június 14-én és 28-án 13.30-tól DIETETIKAI TANÁCSADÁS

A dietetikus szakember személyes beszélgetésben segít Önnek a táplálkozással kapcsolatos problémái megoldásában, vagy azok megelőzésében. Előzetes bejelentkezés szükséges!

  • 60+ LELKI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Lelki gondjaival kapcsolatban segítséget kaphat a képzett kortárs segítőkkel való személyes beszélgetéseken. Előzetes egyeztetés szükséges!

Várjuk Önöket szeretettel az új, korszerű Programközpontba!


Újbuda 60+ Program

LEGFRISSEBB
×

Májusi nevezetes napok

Május 15 a Család nemzetközi napja –1994 óta ünnepeljük az ENSZ határozata alapján, az ünnep ráirányítja a figyelmet a család fontosságára,ami a társadalom egyik legfontosabb pillére.