Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 17. szombat, Donát

Információ a 60+ Programokról

Elindultak az újévben a 60+ programok! Látjuk, hívjuk ügyfeleinket szeretettel!

Tájékozódni a minden hónapban megjelenő Programlistából tudnak, melyet elvihetnek a Programközpontokból (Kérő u. 3. vagy Bölcső u. 3.), vagy letölthetnek az internetes honlapunkról (idosbarat.ujbuda.hu).

A részletes információkról a szórólapok útján is tájékozódhatnak, melyeket a Programközpontokban és általában a rendezvény helyszínein találnak meg. Az induló tanfolyamokról, a beiratkozásról is így értesítjük Önöket. A nagy érdeklődésre számot tartó, vagy nagy közösséget érintő információkat az Újbuda Újságba is közzé tesszük. Ám bizonyos esetekben nem onnan kell tájékozódni, mert a hír természete, a lapzárta és a megjelenés miatt más úton szeretnénk eljuttatni. Így pl a Színházjáró Program előadásairól sem az Újság útján tudnak tájékozódni. Az átvehető jegyekről a Programközpontokban értesülhetnek, s a honlapon is nyomon követhetik. Figyelmükbe ajánljuk az átvételi időpontokat, amelyek nem mindig azonosak az ügyfélfogadással!

jegyátvétel a Kérő u. 3. alatti Programközpontban:

hétfő-kedd-szerda 14:00-16:00 óra között,

péntek 9:00-13:00 óra között.

A 60+ Programmal kapcsolatos kérdéseik személyes, vagy telefonos feltevésére, ügyintézésre minden hétköznap 90.00 – 14.00 óráig van lehetőség a 1112 Bp. Kérő u. 3. sz. alatt az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban, vagy a 06-1-372-4636-os telefonszámon.


Újbuda 60+ Program

LEGFRISSEBB
×

A Magyar Széppróza Napja

Első ízben rendezik meg országszerte és határon túl is a Magyar Széppróza Napját, melyet Jókai Mór születésnapján, február 18-án ünnepelünk. Örvendetes, hogy a Magyar Költészet Napja, melyet április 11-én József Attila születésnapján és a 21-én Az ember tragédiája ősbemutatójának dátumán megünneplésre kerülő Magyar Dráma Napja után a széppróza is ünnepnapot kapott.