Idősbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. kedd, Kristóf, Jakab

BEIRATKOZÁS - az Újbuda 60+ Program angol, német és internet őszi tanfolyamaira!

2015szeptember2815:15
»
2015október0218:00

A beiratkozásra 2015. szeptember 28. – október 2. között munkanapokon 8-13 óra között az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Bp., Bölcső u. 3.) kerül sor.

BEIRATKOZÁS - az Újbuda 60+ Program angol, német és internet őszi tanfolyamaira!


Örömmel értesítjük a tanulni vágyó hatvan év feletti kerületi polgárokat, hogy a kerületi iskolák bevonásával angol, német és internet kezdő és középhaladó tanfolyamok indulnak az Újbuda 60+ Program keretében.

A beiratkozásra 2015. szeptember 28.október 2. között munkanapokon 8-13 óra között az Újbudai Szenior Programközpontban (1117 Bp., Bölcső u. 3.) kerül sor. A tanfolyam díja 1500 Ft/fő (kérjük, hogy kiszámolt, pontos összeget hozzanak magukkal!). A befizetést követően visszafizetésre nincs lehetőség!


Beiratkozni kizárólag a fenti időpontokban és helyszínen, kizárólag személyesen és csak saját részre lehet!

További tudnivalók:

  • A tanfolyamokra jelentkezés feltétele: betöltött 60. életév, XI. kerületi állandó lakcím, 60+ kártya bemutatása (akinek még nincs kedvezménykártyája, az személyigazolvány és lakcímkártya együttes felmutatásával jelentkezhet)
  • Minden jelentkező csak egy tanfolyamon vehet részt
  • Egyes tanfolyamok emeleti termekben kerülnek megtartásra, melyekhez a feljutás csak lépcsőn lehetséges. Kérjük, a beiratkozáskor érdeklődjön a tanterem elhelyezkedéséről.


További információ:
minden hétköznap 8-14 óráig személyesen a Programközpontban, vagy a 372-4636-os telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

LEGFRISSEBB
×

Az éjszakai felébredés okai

A hagyományos kínai gyógyítás szerint a betegségek okait kell feltárni és kezelni. Az ősi kínai orvoslás leírja, hogy a szervezet úgy működik, mint egy óra. A testünkben lévő energia utakon keresztül a meridiánokban keringő energia körforgása biztosítja a működést. A vérkeringés, az adrenalin, a különféle folyadék keringések és a lelki folyamatok változásai is ezen az elven történnek. Energiák vannak a földben és az univerzumban is.